Boek

Dagboek van de Ziel

Ontwikkeling vind ik het mooiste, meest basale en meest sprankelende woord voor wat leven is. Door onze ontwikkeling als mens bewust ter hand te nemen, kan de beleving van wie wij zijn en de betekenis die wij hebben voor anderen steeds meer diepte krijgen.’

 

Zo begint Bertie Hendriks zijn voorwoord van Dagboek van de Ziel; de zeven levensfasen. Het boek kwam uit in november 2013 en is inmiddels aan de zesde druk toe. Ook liggen er plannen om het boek te vertalen naar het Engels.

Het is een kleurrijk boek geworden, door de verschillende levensfasen en de prachtige tekeningen die gemaakt zijn door Frans Zwartjes. Elk hoofdstuk bestaat uit verschillende onderdelen waardoor het een levendig geheel is geworden. De gedichten van Hanna Koppenaal zorgen voor een poëtische afwisseling en zijn bijzonder inspirerend.

 

Cover en enkele pagina’s

 

Credits

© 2013 uitgever ITIP, school voor leven en werk; auteur Bertie Hendriks; coauteur Mirjam Tirion-Ietswaart; gedichten Hanna Koppenaal; illustraties Frans Zwartjes; ontwerp Angelique Kleijne; lithografie Michiel Hofmans; papier Munken Lynx (binnenwerk); letter Adobe Garamond Pro; drukker Drukkerij Tielen (vanaf derde druk); binder Boekbinderij Van Waarden (vanaf derde druk)

Dit boek is te verkrijgen via www.itip.nl of via de boekhandel; ISBN 978-90-821242-0-0.