Boek, Campagne, Uitsnede

Ontmoet Maria, Maria ontmoet

Dit werkboekje ontwierp ik voor de conferentiedag ontmoet Maria, Maria ontmoet die plaatsvond in het najaar van 2017. Deze dag vormde het sluitstuk van een ontdekkingsreis naar vrouwelijke iconen van compassie, georganiseerd door de Zusters van Liefde en de Beweging van Barmhartigheid.

 

Ontwerpfase beeldmerk

      

      

      

      

 

De gotische ramen van de kapel van de zusters, waar de conferentie zou plaatsvinden, vormden de basis voor het beeldmerk. In het boekje is er veel ruimte opgenomen voor aantekeningen én het papier is goed beschrijfbaar. Naast dit boekje maakte ik ook posters, banieren en banners voor de website.

 

Omslag en enkele pagina’s

 

Credits

© 2017 tekst Zusters van Liefde | Beweging van Barmhartigheid; vormgeving Angelique Kleijne; letters Source Sans Pro, Minion Pro & Lemon Tuesday; papier Gerecycled papier; druk Drukwerkdeal